Installera Ny Hårddisk

Som sagt, min boot disk kommer att vara ATA66 och kopplad till moderkortet utan något Promise. Men det är inte säkert att alla är aktiverade. Det kan tom vara så att det är en inbyggd extra hårddiskkontroller, typ en raidkontroller, med ett eget bios. Men du måste formatera den innan du kan använda den. Jag har köpt en ny intern hårddisk till datorn. För att se vilket chip du har, kan du titta på ditt moderkort. Någonstans i närheten av portarna på baksidan ska det finnas ett nätverkschip, och om det är Realtek ska det ha en krabba ungefär mitt på.

Hur man uppdaterar bluetooth-drivrutinen för windows 10

Kommer du så långt så kan du kan välja att ta bort partitionen som Vista ligger på. Sedan skapar du en ny partition som då är tom så bör du kunna köra in XP utan problem. Det största felet var att datorn startade om i ominstallationen och låste sig med en svart skärm. Ända tills tanten av misstag råkade välja AV kanal 6 på tv'n dit datorn också är kopplad via hdmi.

Programpaket

Det är bara boota på en XP skiva eller vad du nu vill ha och välja att ta bort den befintliga partitionen eller partitionerna skapa nya och formatera om dem. Däremot om det är en väldigt ny dator så kan du få problem med XP eftersom XP är ca. Nu har jag försökt installera både linux samt en annan version av xp.

  • Däremot så lyckas jag på ett smidigt sätt stänga igen locket på den precis när installationen går igång vilket leder till att datorn släcker ner.
  • Så hur mycket jag en aktiverar det i bios så lär jag ju få in mina drivers i systemet vilket jag inte har lyckas med på grund av det jag skrev.
  • Sedan skapar du en ny partition som då är tom så bör du kunna köra in XP utan problem.

En gissning är att det kan vara fel drivrutin du försöker installera. Kolla om det möjligen finns någon annan drivrutin hos tillverkaren, och kolla att du har drivrutin till rätt nätverkskort. Om drivrutinen inte vill se kortet, så kan det bero på att den är till ett helt annat chip. Så hur mycket jag en aktiverar det i bios så lär jag ju få in mina drivers i systemet vilket jag inte har lyckas med på grund av det jag skrev. Och jag lär kolla med dig hur de ser ut med ubuntu varför just den skulle kunna lösa mitt nätverks problem när inte windows 7 gör det, Behöver jag inte drivers i Ubuntu också eller finns alla drivers med i systemet på den skivan? Fattar inte varför jag ska använda det och för de andra så vet jag inte ens hur Ubuntu funkar. Jag ska försöka igen och spela in ett klipp och lägga upp här så kanske du förstår vad jag menar.

Emulex-drivrutiner

Skrivare I Hp Laserjet P2030 Series Handbok För Papper Och Utskriftsmaterial

Istället sparas alla transaktioner som en enda lång historik. SQL server tar reda på vilka rader som skall uppdateras och skriver i transaktionsloggen vad de nya värderna skall bli. Observera att det inte ändras i databasen, istället hamnar det i transaktionsloggen.

Vad gäller drivrutiner så laddas dessa parallellt i Windows 7, ett förfarande som är nytt. Det är inte omöjligt att en bugg i en drivrutin eller i denna nya funktionalitet ställer till problem.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir