Moet Ik Een Driver Installeren Voor Een Monitor?

Bij de laatste update naar1709 kreeg ik ook een waarschuwing dat er gepoogd was om NVIDIA te updaten en dat het mislukt was. Ik heb een upgrade ontvangen en gedaan naar nieuwste Windows 10 versie 1709, de Fall Creators Update. Vervolgens kun je zoals bovenin aangegeven op de site van de fabrikant zoeken naar het juiste 32- of 64-bit stuurprogramma. Kies in het onderstaande scherm vervolgens voor Ja om automatisch naar de veilige modus van Windows door te starten. Ik heb mijn image teug geplaatst en nu werkt pc weer goed.

Ik vind het ook vreemd dat deze CCC alleen stuurprogramma's downloaden voor Windows 7 Engels is terwijl er een losse CCC download is met wel een dutch versie. Ik heb zelfs nog even gesimt en dat leek allemaal te gaan. De foutmelding en blue screen kreeg ik pas toen ik de windows index berekende.

kunnen Windows-stuurprogramma's werken op linux?

Dit is al jaren zo, maar met de komst van de NVIDIA Geforce Experience is het aantal bestanden dat op uw pc wordt opgeslagen veel groter geworden. Er zijn nu drie locaties die vol komen te staan met ongebruikte bestanden. PcInside legt uit hoe u deze oude NVIDIA driver bestanden kunt opruimen en ruimte op uw harde schijf of ssd kunt besparen. Een driver voor uw printer haalt u van de website van uw printerfabrikant zoals HP, Brother of Canon. Een driver voor uw videokaart, afhankelijk van de maker, bij AMD, Intel of Nvidia enzovoort. U kunt voor drivers ook kijken op de website van de fabrikant van uw computer of laptop. Of wat veel mensen niet weten is dat bv bij HP laptops de support app, die standaard op uw computer aanwezig is, ook van tijd tot tijd updates aanbiedt die speciaal voor uw computer zijn.

Storing Facebook En Whatsapp Kwam Door Mislukte Update

Die GPU is dan ook ver voordat Windows 7 uitkwam verschenen, wat er wellicht iets mee te maken heeft. De ene keer gaat alles probleemloos en een andere keer heb je wat pech. En als ik iets zou moeten weten en dat toch niet weet is dat nog geen reden om oneerbare voorstellen te doen. Als je er zelf geen ervaring mee hebt Karel of het zelf niet gebruikt, kun je dit voortaan beter ook niet aan anderen voorstellen.

  • Gebruikers van 32-bits alternatieve bestandsbeheerders kunnen niet alleen struikelen over dergelijke omleidingen, maar ook over iets anders.
  • Daar ga je met een standaard soldeerbout niks mee beginnen.
  • Bovendien was er geen garantie dat de toekomstige hardware nog wel compatible zou zijn met oudere producten en dus niet meer zouden kunnne werken.
  • DDU wordt automatisch actief waarna je met Verwijder drivers en herstart de computer je systeem grondig schoont van overgebleven nVidia-resten.

Dat vergt wat onderzoek, maar welk besturingssysteem moet je kiezen als je een laptop aanschaft? Het besturingssysteem is namelijk van invloed op de gebruikerservaring.

Apparaat Bekend

De oude drivers werden door Windows Update gezien als nieuwer. Microsoft heeft na alle klachten de problemen opgelost door de nieuwste Nvidia-drivers te verspreiden. M.a.w. laten vervangen door de standaard Windows driver en na de upgrade zelf het laatste stuurprogramma downloaden en installeren. Er bestaan programma’s die beweren al uw drivers in één keer te kunnen bijwerken, klinkt mooi, maar laat dergelijke programma’s links liggen. U weet namelijk nooit of ze u de nieuwste, laat staan de juiste drivers aanbieden. Daarnaast haalt u niet alleen drivers binnen, vaak ook nog een stukje malware.

Naast een snelle processor en voldoende werkgeheugen , moeten de stuurprogramma's van de videokaart en videokaart 100% OpenGL-compatibel zijn. Dit is een grafische bibliotheek die SketchUp gebruikt om 2D- en 3D-vectorafbeeldingen te genereren. Anti-aliasing is een techniek om gekartelde randen op afbeeldingen er vloeiender uit te laten zien. Voor een aangename SketchUp ervaring is het belangrijk dat je videokaart driver up to date is.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir